torsdag 26 maj 2011

Tävling

Är du en väskoman som jag så kika in här Karinottilia och tävla. Jag vill gärna sy en sådan väska. :)

måndag 23 maj 2011

Traktorer

Är ni sugen på traktortyg, lämna i sådana fall intresseanmälan hos Lilofant som skall trycka upp detta fina tyg. Vilka färger som blir beror på hur stort intresset är. Jag vill gärna att lila, rosa och gult skall tryckas upp, vad tycker ni?

Fruktansvärt trista inlägg jag kommer med, jag vet men det enda jag hinner med just nu är att shoppa tyg lite sporadiskt, har inte ens startat min coverlockmaskin ännu, har lovat mig själv att jag ska lägga krutet på mitt pluggande just nu, när examinationen är över ska jag syyyy! :)

onsdag 18 maj 2011

Sommarmarknad?

Nu behöver jag er hjälp. Är det någon av mina läsare som bor i Sundsvallsområdet eller som kanske har info om detta iaf så skulle jag vara mycket tacksam. Jag skulle vilja hitta trevliga sommarmarknader med inriktning på hantverk i Sundsvall med omnejd, så känner ni till några kan ni vara snälla att tipsa mig. Känns som om det är alldeles för långt till nästa julmarknad... ;)

Har fått hem detta underbara tyg från Strömming design, tror till och med att det är snäppet finare än det tidigare svarta som jag också har beställt. Helt underbar blå färg.


måndag 16 maj 2011

Tygfynd


Slog till på ett stuvpaket från Kameleont design härom veckan, mycket fint tyg för pengarna, ser fram emot att dra igång CP:n i tygerna. :)

söndag 15 maj 2011

Tillökning i familjen...

I helgen nådde jag den aktningsvärda åldern av 30 och fick då en ny älsking, En riktig bjässe på 8,5 kg, en Janome Coverpro 1000 DX med tillhörande bandkantningsfot (tack Gekko för hjälpen att välja en sådan). Superkul att ha ytterligare en maskin i maskinparken. Ser fram emot att jag ska få börja använda den, måste dock beta av lite kurslitteratur innan jag kan göra det, men den står och väntar på mig. :)

Jag fick symaskinen från mina kära föräldrar och när jag gav dem tipset om att beställa den från England, fick jag själv assistera med detta. Prisskillnaden är ju enorm, i princip halva priset både på maskinen och pressarfoten. Beställde från Sewing machines direct, jag rekommendar dem verkligen, superbra service, fick svar på mail per omgående och mycket tillmötesgående. Fick med stort tillbehörspaket med massa saxar, nålar och overlock koner, dessutom en adapter när han hörde att jag var från Sverige. Jag stötte dock på ett stort problem vid beställningen, företaget får inte leverera Janomes symaskiner till Skandinavien. Detta för att de har för bra priser så att handlarna i Skandinavien blir hotade. Jag som trodde att det var fri konkurrens inom EU, men så var uppenbarligen inte fallet. Som tur är bor min syster i London, så symaskinen levererades till henne och hon konkade den med sig på flyget till oss. Tack syster-yster, för dig är det aldrig något som är omöjligt. :)