måndag 21 april 2008

Organisera mera!


Har tyvärr inget på sömnadsfronten, har dock klippt ut massa mönster, så snart kommer jag visa upp resultatet.

Däremot har jag blivit mer organisationsgalen än vanligt, det är en lätt psykisk störning jag får leva med ;). Har städat hela arbetsrummet, sorterat papper och städat lådor. Idag kom turen till min stora mönstermapp. Har haft en mapp modell jättestor där alla mina urklippta mönster funnits, alltså har det varit helt omöjligt att hitta något gammalt mönster tidigare. Men nu är allt fint sorterat i plastfickor i en fin orange pärm.

7 kommentarer:

OttoPippi sa...

ÅÅÅHHH PRECIIIIS vad jag IDAG tänkte att jag måste göra!!! Så himla härligt när det är klart!! Ser fram emot dina nya alster :-)

Anonym sa...

Visst är det skönt när det är klart? Jag har också en röjningsperiod just nu, kan det vara våren?
/June på www.junebacken.se

gullhjärta sa...

Det är verkligen skönt att ha det gjort! Tror nu att jag kommer hitta det jag söker framöver. Undra vad jag ska sortera ikväll? Har till och med sorterat alla mina knappar efter färg. Som sagt, en lätt beteendestörning... :) Tror att den förstärks när jag är gravid, förra ggn "boade" jag en massa.

malin sa...

Jag boar också hela tiden! Har nog aldrig kastat och rensat så mycket som jag gör nu!

florin sa...

Jag är oxå sån som vill ha ordning på sakerna. Har hittat en jötet braig låda till alal mina mönster, ska bara klä om den så kommer den på bild i bloggen sedan. Pärmar fungerar inte för min del, der skulel bli för många...

Lindisen sa...

gör du alla mönster själv? verkligen jättefina kläder du gör

gullhjärta sa...

lindisen: Jag gör inte alla mönster själv utan utgår oftast från ngt standardmönster, sen brukar det dock bli ganska mycket justeringar.