lördag 20 september 2008

Promis i trollskogen

Hugo styr sin egen vagn medan Arvid får skjuts av sin far.

Puss pappa!

Idag gav sig hela familjen ut på långpromenad, härligt med frisk luft, har blivit dåligt med den varan på slutet. Lillebror som ska få heta Arvid (har äntligen bestämt oss efter långt och moget övervägande) trivs utmärkt i vagnen, jätteskönt tycker jag som annars bär runt på honom hela tiden. Han vill minsan inte ligga själv när vi är inne. Funderar på att införskaffa en bärsjal, köpte en när Hugo var liten men han avskydde den, han trivdes bäst på en filt på golvet. Sålde då sjalen på Tradera dumt nog. Jaja, ska låta det gå några veckor till, han kanske blir nöjdare när han blir lite större och gör något annat än att äta.


Inget nytt på syfronten, jag samlar bara idéer i min anteckningsbok för tillfället, snart blir det tid för att sy....

4 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Härligt med långpromenad :) Vilka fina bilder och pussbilden är ju hur underbar som helst. Man blir ju alldelens varm av att se den :)

Susanna sa...

Vad härligt det ser ut på bilderna på er promenad!

Jag har bärsjal till min lilla I som nu är snart 6 veckor och det är verkligen guld värt! Hon trivs jättebra i den och somnar som en stock. Men nu har hon även börjat gilla babysittern och att titta på saker (tror jag hon gör iallafall). Kan rekommendera www.minimundus.se de har sjalar till ganska låga priser. Jag gillar verkligen min i trikå :)

Ha det gott med liten Arvid! Vilket fint namn ni valt!

Carolina sa...

Härligt med promenad och vilket fint namn han ska få :)

Du kan få köpa min hemmasydda trikåsjal till en billig penning om du vill. Den är sydd i e-slöjdtrikå och alltså lite tjockare än de vanliga köpesjalarna. Jag älskade den verkligen men nu är E för stor. Den ser ut såhär : http://carolinas-blogg.blogspot.com/2007/05/nu-r-den-sydd.html

Skaparstigen sa...

Arvid är ju väldigt fint förstås, det heter min äldsta kille!

Och vilka söta foton!