söndag 2 augusti 2009

Trött...Nu är marknadshelgen slut och jag och mina knallarkompisar är trötta. Lördagen bjöd på en mulen förmiddag och hyffsat med kunder men sen kom regnet och det slutade aldrig. Marknadsområdet blev snabbt tömt på folk och efter 6 timmar var vi ganska trötta och kalla så vi begav oss hem. Idag när min väckarklocka ringde smattrade det på rutan och jag ville bara vända på mig och somna om. Men jag tog mig iväg till Stöde och där regnade det inte. Jippi! Vi fick till och med se solen under långa stunder. Försäljningen gick hyffsat, men idag var det iaf mycket folk som kom och kollade på våra saker. Så här med facit i hand så är det hantverksmarknader man ska satsa på. Denna marknad hade mest godis, plastpåsar, strumpor och foppatofflor, inte rätt forum för hemgjorda saker. Men men, vi är en erfarenhet rikare och det är alltid bra att synas. Ser fram emot julmarknaden redan....
Jag hade två knallarkompisar, L som gör jättefina smycken (hennes örhängen kan ni se på sista bilden) och E som syr bärsjalar i trikå (mer fakta om denna tjejs skapelser kommer snart på bloggen).

9 kommentarer:

anna sa...

Så mycket fint!! Trist med regnet!

SiriR sa...

Så utrolig mye fint! Ergelig at ikke solen skinte for dere og at det ikke var flere som ville kjøpe de fine klærne.

Anonym sa...

var på marknaden och såg dina grejer..mycket nice.. köpte en mössa av dig (randig) som blev super fin.

åsa sa...

vad roligt det verkar vara att stå på marknad, jag har själv blivit tillfrågad flera ggr så nu vågar jag kanske snart... var det din första gång? jag funderar nu hur många olika saker man ska ha och hur många av varje sen...mkt funderande!

angelmax sa...

ser härligt ut med alla färgerna

gullhjärta sa...

Åsa; det var andra gången jag vågade mig iväg på marknad. Är alltid lite nervös, det är ju ändå mina egenhändigt sydda grejer som skall kollas in och verkligen synas i sömmarna. Men det rekommenderas verkligen, det är jättekul. I december är det dags igen. :)

Nakiito sa...

Så mycket fina saker och vilka underbara färger.

dillogdalla sa...

så utrolig mye fine klær i glade farger du hadde på markedet!!!Synd at det regnet.........bedre lykke neste gang!!!!Virker spennende med marked.........kanskje det var det en skulle prøve snart????Det frister iallefall når en ser slike bord,fulle av fantastiske vare!!!!

Kattching sa...

det kan verkligen va lite knepigt med marknader. ena gången går det superbra och nästa säljer man inget...men, lycka till nästa gång i alla fall! :)