måndag 6 december 2010

Uppdatering i butiken

Nu är marknadshelgen över för detta år, känns lite trist, det var en mycket trevlig helg trots modiga -18 grader när vi började packa upp på söndagen. Som tur var blir det lite mildare mitt på dagen. Kunderna var relativt många, men jag misstänker att många inte vågade ta av vantarna för att klämma och känna på sakerna pga. kylan. :) Är ändå nöjd med försäljningen men hoppas på ännu bättre nästa år.

Jag och mamma hade ju jobbat ordentligt innan marknaden så det finns en hel del saker kvar, lägger in dem i Butik Gullhjärta inom de närmaste dagarna. Idag har jag lagt in mammas fina virkade saker och förvaringspåsar så gå in och kika och beställ genom att skicka ett mail till : gullhjarta@hotmail.com. Passa på att shoppa julklappar!

Så här såg det ut hos oss detta år:

Snö och rejält många minusgrader, riktigt julmarknadsväder!

Tomten hade till och med hittat till Norra berget

5 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Det ser jättemysigt ut!/Åsa

Linda sa...

instämmer med föregående :) men samtidigt kan jag inte låta bli att reagera på de virkade figurerna. Din mamma vet väl att man inte får sälja några av de där figurerna? eller får och får, men man bör iaf inte, det vill inte mönsterskaparen. (//mönsterpolisen ;))

Fangoria sa...

Å så mysigt det ser ut, önskar jag kunnat kommit dit och kika (har ju inte särskilt långt dit!)men missade det.

Junebacken! sa...

Det ser verkligen jättemysigt ut! En äkta, gammeldags vintermarknad. Rejäla trästånd med härliga färgglada saker på. Jättefint!

Jenny sa...

Åhh! Så mysigt och vilken inbjudande bord du/ni hade. Äkta Kajsa Kavat stämmning!