tisdag 1 september 2009

Skydd för liten gnagare

Om man inte känner för att sova måste man ju hitta på ett sätt att ta sig ur spjälsängen, är man lite för liten för att klättra ut kan ju ett alternativ vara att gnaga sig ut. Det tycker lillebror är en jättebra sätt, men det påföljden att spjälsängens färg är bortskavd på månag ställen och han somnar till slut med fullt av färg kring och i munnen. IKEA har kommit med smarta bitlister i plast som man kan skydda långssidorna, men hur fasen ska man skydda kortsidorna. Kanske är detta ett sätt, jag provar iaf. :)

8 kommentarer:

Skaparmani sa...

Å vad smart, ett sånt hade jag behövt till mina 3 gragare när dom var små!

r e b e c k a sa...

vilken bra idé, och snyggt blev det ju också! :)

SiriR sa...

Smart ide! Skulle også gjort det samme da eldste datteren var liten!!
Og stilig tapet på veggen! Veldig kult.

fante sa...

Smart! Ska försöka komma ihåg om lillasyskonet visar sig vara lika ivrig på att att gnaga som blivande storebror. Han gnagade dock på hörnen. Hur gör man då?

MinaMirakel sa...

Jag har oxå haft gnagare, de två första skavde av nästan all färg.
Då nr 3 anlände slipade min sambo den översta sargen trären och lackade med klarlack, det blev både snyggt och tydligen helt ointressant att gnaga på.
Varken nr3 eller nr4 har varit intresserade av att gnaga på den klarlackade ytan.
Lycka till./Åsa

Anna, Tvillingtand sa...

Haha jag ser att det är fler som har problemet =) Min tott gnager dock mest när han vaknat och jag inte hämtar honom på studs. Första gången undrade jag var det var för vitt han hade i munnen...

Tina T. sa...

Väldigt smart! Tyvärr brukar de små vara ännu smartare om de verkligen vill, men jag håller tummarna, lova att berätta hur det går;)
Tina

Therese sa...

Gud vad smart!! Detta inlägget hade jag behövt se för ca 1 år sedan när vår dotter försökte gnaga sig ut ur sin säng på kvällarna =)!! Superfint !!