söndag 15 juni 2008

Bebbens nygamla kläder

Denna gång handlar det inte om min sömnad utan om äkta retrokläder. Min storasyster har sparat kläder från när vi tre syskon var små, nu har hon lagt barnaproducerandet på is och då har jag fått övertagit dessa underbara kläder. Tack snälla snälla syster! Visst är de fina! Extra roligt var det att få en äkta uggletröja från 70-talet, önskar att det nyproducerade uggletyget funnits i orange.

Så dessa kläder skall lilla bebben få överta när han/hon kommer till världen, lovar dock att strunta i de rosa plyschbyxorna om det blir en pojkbebis. Även fast jag inte är så noga med flick- och pojkfärger så kanske de är att ta i. Min sambo skulle iaf få dåndimpen.

En äkta uggletröja från det härliga 70-talet. Undra om jag i över huvud taget får yppa de orden när jag inte ens var född på 70-talet. Skit samma, jag älskar 70-talet i alla fall. :)


Hängselbrallor i fin frotté.


Overall också i frotté.


Body med fina katter.


Min gamla plyschbrallor med smurfar som min syster kom ihåg att jag hade som pyttis. Lite fulsnygga, men väldigt roliga.


8 kommentarer:

Stora lilla j sa...

Jaaaa! Jag saaaaa ju att jag hade en orange uggletröja när jag var liten - fick höra att den inte skulle ha tryckts i orange - och här är bevis!! Hurra!!

Jes sa...

Så många härliga kläder du fått överta super coola, va roligt.

OttoPippi sa...

COOOOLA!!! Jag tror Thea också mindes orange men trodde det var en röd urtvättad!! Så snyggt!

Retro Elephant sa...

Nej men vilka sööta små kläder!

vacker i brunt sa...

så söta!!!! jag har oxå en sån uggle tröja.....jag är ju en 70-talist....!!!!

Susanna sa...

Söta kläder! Kattbodyn har jag också just fått av svärmor till min lilla, men i grönt.

florin sa...

Åh, uggletröjan är ju sååå snygg!!! Kan man göra så där fina kantningar själv ,eller är det kanske för tidskrävande?

gullhjärta sa...

Ang. kantningen på uggletröjan, ser mycket tidskvrävande ut. Men det finns säkert något flashig symaskin som klarar jobbet. Dock ingen av mina, suck...