söndag 20 juli 2008

Loppisfynd

Tvingade med mina stackars kompisar och föräldrar på alla loppisar jag kunde hitta när jag var hemma hos mamma och pappa. Fyndade tyg, blev alldeles lycklig när jag hittade den gula frottén med blommor. Det är ett överkast till en dubbelsäng, mycket tyg för 90 kr. Jättefin kvalité och ser alldeles nytt ut.

Hittade även två syböcker, om ni är sugna på ett eget ex av Garderob för småfolk så har jag lagt ut den på Tradera. Jag har nämligen dubbletter.

Jag har även hängt på trenden att sy en dagiskasse (mönster från Knåpmodern), fast den är bara till mig! :) Well well, jag lär väl bära runt lite blöjor i den iofs. Fint somrigt tyg som jag köpt på loppis, påminner om Josef Franks tyger tycker jag. Någon som vet? Jag tror dock inte att jag haft turen att hitta ett Josef Frank-tyg på loppis.

9 kommentarer:

KortogSøm sa...

Kjempe fint stoff du har brukt på vesken!! :o)

Retro Elephant sa...

Vilka underbara loppisfynd :)

Shamu sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Shamu sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Shamu sa...

Så flott veske. Den ble rett og slett nydelig!

Loppisfundene var jo bare fantastike! Alt sammen! Du har vært flink!

Shamu sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Shamu sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
vintageretroprinsessa sa...

Hallå jag är på jakt efter en sån väska till min dotter Madicken syr du såna nu samtkostnad vilken trevlig fin blogg

kran Jessica

gullhjärta sa...

Vintageretroprinsessa: Jag syr dessa väskor på beställning. Kostar 180 kr plus frakt. Maila mig gärna om du vill göra en beställning. Där kan du ange om det är något speciellt tyg du är intresserad av. Du kan också ange en färg så kan jag maila dig bilder om vilka tyger jag har i den färgen. Så småningom är det tänkt att jag ska knäppa kort på alla tyger och lägga ut dem i ett arkiv på bloggen.

Bara så att du vet om du vill beställa så väntar vi tillökning vilken dag som helst, så leveranstiden kan bli något lång.

/Sofia