onsdag 1 oktober 2008

Vad jag drömmer om just nu...

...förutom sovmorgon. :)
Håller på att spara ihop pengar till en digital systemkamera , och om allt går väl dvs. att vi fram till jul håller oss undan vattenskador i huset, att varmvattenberedaren håller ihop (trots att den han 30 år på nacken) samt att bilen fortsätter att rulla så blir denna vår gemensamma julklapp i år. Har nu en Nikon D40x inneboende hos oss, fått låna den av mina föräldrar så att vi kan ta fina bilder på småkillarna.

Lille Arvid blir något mer nöjd varje dag som går, så jag har en förhoppning att kunna sy lite snart... Det kliar i figrarna vill jag lova.


5 kommentarer:

Carolina sa...

Jag tror att det är ett mycket bra val av kamera. Vi hade tidigare D70 och var väldigt nöjda med den. Nu har vi bytt upp oss till en semiproffsmodell eftersom min man fotar så mycket ;)

OttoPippi sa...

Jag håller tummarna för att allt klaffar och att ni skall få eran julklapp! :-)

Ceci sa...

Vi har nyligen köpt en Canon Eos 450 D och jag är supernöjd, det är verkligen en investering värd pengarna med en riktigt bra digital systemkamera!

Retro Elephant sa...

Kul med systemkamera, jag vill också ha! :) Man kan helt enkelt inte jämföra bilder som är fotade med en kompaktkamera och system.
Lycka till och jag hoppas att du kanköpa den :)

//Lina

GOBLIgobli sa...

Maken köpte precis en D90 och vilket monster det är! :-o