torsdag 20 november 2008

Vintern är här...

Tjoho, nu har det kommit så pass mycket snö att man kan åka pulka, jättemysigt tycker Hugo. Hans mamma tycker att det är skönt så länge det är påfruset så att det är lätt att dra syskonvagnen sedan uppskattar jag att det är mycket ljusare ute nu.

Är inne på min tredje förkylningsvecka nu, är helt slut, haft andra omgången feber denna vecka och hostan gör att ingen i familjen sover särskilt bra.

Över till något roligare, jag har anmält mig till julmarknad 6-7 december! Ska bli jättespännande att se om jag får något sålt, hoppas verkligen det, om inte annat är det bra att visa upp sig. Jag har anlitat mamma som ska hjälpa mig med försäljningen, är bra med en till eftersom jag måste gå iväg och amma ibland. Pappa är också anlitad som lekfarbror till Hugo på söndagen för då jobbar mina sambo.

Så framöver kommer det nog vara ganska lugnt på bloggen eftersom jag kommer ha fullt upp med att sy, men jag lägger ut bilder eftersom sakerna blir klara.

Har sytt en liten förvaringsficka till spjälsängen, blir nämligen tokig på natten när jag inte hittar hans nappar. Ser ut som något jag sytt på syslöjden i mellanstadiet. :) Men det var roligt att brodera.

4 kommentarer:

Mallaching sa...

jättesmart med en nappficka! vi har samma problem, jacob är klarvaken innan jag hittat nån napp :)

Retro Elephant sa...

Jag tycker den blev jättesnygg!

//Lina

Lottaspace sa...

Jag har så samma problem med napparna på natten! Blir fullkomligt galen då jag inte hittar dom! En sån måste jag sy genast, och så skaffa lite flera nappar.

Lotta

Ida sa...

Så himmla smart nappförvaring. Sån hade jag behövt när min son var liten. Napparna var överallt o ingenstans. =)