fredag 10 april 2009

Glad påsk

Hoppas att alla fått samma fina påskväder som vi idag haft här uppe i norr. Strålande sol som smälter snön undan för undan. Vi har tagit en långpromis, underbart att kunna köra barnvagnen på barmark, betydligt lättare än förut. Jag har skottat altanen också, vill ställa ut utemöblerna snart! Fick ett vansinnigt sug efter att grilla och äta ute. Men jag tror att det dröjer en tag till innan det känns behagligt.

Sen har jag en EFTERLYSNING, är det någon känner någon (eller kanske själv känner sig sugen) som skulle vilja vara au pair åt två mysiga tjejer på 3 och 9 år i en svensk/engelsk familj som bor i natursköna Richmond strax utanför London. Min syster är i behov av en barnflicka så snart som möjligt. Maila mig om ni vill veta mer så ska ni få all den information ni behöver.

Utsikt från Richmond Hill, när vi var där i maj förra året.

3 kommentarer:

LillaBarn sa...

Wow, vad mycket fint du syr!!! Hade jag varit lite yngre och utan barn så hade jag gärna åkt till England, bodde i London i nästan fem år och jobbade som nanny. Saknar den tiden ibland, London är härligt!!! Glad påsk!

Mannagryn sa...

Jag säger detsamma hade jag varit 18 igen så hade jag åkt direkt, själv bodde jag i London i 6 år och saknar staden fortfarande varje dag.

gullhjärta sa...

Jag inte annat än att hålla med, om jag skulle varit yngre och inte haft egna barn hade jag lätt åkt dit och varit deras barnflicka. Saknar ju dem massor, det blir inte så ofta vi har möjlighet att ses tyvärr. London är underbart!