onsdag 8 april 2009

Myshörna

Storebror har fått lite mysigare i sin säng, den har uppdaterats med lite kuddar i mammas favvotyger. Landskapstyget är en klar favorit och jag har tyvärr bara kommit över en liten bit, den räckte precis till en kudde. Önskar att jag hittade lite mer så att jag kan göra en matchande tygtavla.

Material: Div. tyger från olika loppisar, billiga innerkuddar från IKEA.

Uppdatering på sjukfronten: Jag vet att vi kommer se tillbaka på det här och skratta, men de senaste dagarna har varit lite kämpiga. Vi åkte glada i hågen ner till svärföräldrarna i fredags för att mysa med dem samt barnens kusin med familj. Iofs var barnen förkylda men relativt pigga iaf. På lördagen började pappa i familjen känna sig hängig och mådde illa, lagom till släktmiddagen började lillebror att kräkas kaskader och när vi torkat upp allt och bytt kläder på honom startade bajs-VM. Detta fortsatte hela dagen och natten och på söndagen var det dags för oss att åka hem. Jag skedmatade honom med ersättning och vi lyckades köra den 5 timmarna hem utan att han kräktes i bilen. Tjoho!

Första natten hemma var kämpig, jag väckte honom varje halvtimme och matade honom så gott det gick. På måndagen drabbade magsjukan J och han låg däckad hela dagen medan jag skedade i lillebror vätskeersättning var 5:e minut efter rådfrågning på BVC. Mot kvällen började lillebror må bättre och nästa natt väckte jag honom bara varannan timme för matning. Börjar vid det här laget själv vara ganska trött. Får också veta att vi smittat ner 4 av 5 släktingar vi träffade under helgen, förlåt!

I natt började storebror att kräkas. Livet är en fest! Håll tummarna för att mitt immunförsvar orkar stå emot.

9 kommentarer:

Minelo sa...

Vad mysigt med lite fina kuddar.
Häftig tapet han har!

Hoppas att ni kryar på er snabbt!

Maria sa...

Vilken mysig kuddhörna.
Man kan verkligen hålla sig för skratt när det handlar om kräksjukan. Jag har också suttit och lirkat in en sked var femte minut i timmar. Det tar på! Håller tummarna att du klarar dig nu.
Vilken fin tapet förresten!
Jag har det där landskapstyget som tygtavla i barnens rum och det är jättefint. Men min bit räckte inte till några kuddar istället då.

SiriR sa...

For noen fine puter, riktig koselig hjørne på barnerommet.

God bedring til dere alle:)

Tina T. sa...

Jag säger bara en sak. Vitpepparkorn!
Hoppas ni blir friskare snart.

Påskhälsningar från Tina

florin sa...

Fy, vad jobbigt ni har det!!!! Hoppas ni får må bra snart!

Otroligt fina kuddar du sytt! Tapeten i bakgrunden är så fin!!!!!

Busiga ungar sa...

Hej...Satt och läste din blogg och såg om din beställning från E-slöjd som blivit fel...för mig tog dom fel färg trots att jag skickade in en tygbit när jag gjorde min beställning....Ha en trevlig påsk. Cecilia

Jenny (Noahs mamma) sa...

Ja denna j***a magsjuka! V har också haft den, först Noah, sedan jag & sist Elina. Krya på er!

Nu får vi äntligen ha barnen 15 timmar, 2 dagar i veckan :) Det var ju på tiden!

Anna H sa...

Hoppas ni blir friska snart!
Jag har länkat till dig, hoppas det är ok =)

Strumpetossa sa...

Vad mysigt och vilken fin tapet!