fredag 10 juli 2009


Bilder lånad av från Mellanfjärdens hemsida.

Tvingade iväg mina stackars föräldrar till Gnarp för att gå på Wahlmans textil i veckan. Några tyger fick följa med hem. Efter shoppingen åkte vi till Mellanfjärden för att äta lunch på restaurang Sjömärket, mysigt. Hann med en loppis på vägen hem, fyndade en bok från 70-talet om att sy mjuka djur. Det roliga med loppisen var att den var obemannad, en skylt fann uppsatt där det stod "Vi litar på dig, lägg pengarna i burken. Ring om du har några frågor!"

Landskapstyg i bomull.

Nytt retrotyg som jag fyndade ganska många meter av. Tyckte det var lite gulligt.

2 trikåtyg som jag tyckte andades lite 70-tal, ska bli en filtar.

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh, vilket härligt tyg! Ifall du inte visste det, är det andra tyget från serien "Biet Maja", en tjeckisk serie som finns i en himla massa länder, men tyvärr inte här. Min dotter heter Maja så vi samlar lite på Biet Maja-saker. Är inte alls avis på ditt loppisfynd... ;-)

anna sa...

Vilka underbara tyger!!

Fangoria sa...

Åh vilka härliga tyger!!!!!

Errajka sa...

Landskapstyget är underbart! Var det från en loppis, din lylloost!?

MinaMirakel sa...

Vilka tygfynd, blir lie avis./Åsa

gullhjärta sa...

Alla tyger är nya, men de känns lite 70-taliga tyckte jag. Därför fick de följa med hem, Vad roligt att få lite historia om Bi-tyget. Borde egentligen ha köpt mer av landskapstyget och bityget, de var nästan gratis, 10 kr metern. Kanske åker förbi när vi drar söderut på semester.

åsa sa...

vilka underbara tyger!!

Gulludden sa...

Hej! Vilka häftiga tyger, var bi tyget från loppisen? Låg loppisen vid Gnarp? Mvh. Jessica