måndag 28 december 2009

God fortsättning!


Julen är slut för detta år, vi har haft supermysiga dagar i Dalarna och jag längtar redan till nästa jul. Den absolut mysigaste tiden på året enligt mig. Men nu är den över och jag kan börja visa sydda julklappar. Först ut en bokstavströjor som beställdes av mina kära väninna. Hoppas att de passade till bröderna.

5 kommentarer:

LillaBarn sa...

Fina, jag får aldrig stora bokstäver (eller smala appikationer) att se snyggt ut. Det blir alltid vågigt... Får nog träna lite mer på det. Snyggt iallafall. God fortsättning på dig själv!!!

MinaMirakel sa...

Perfekta bokstäver, jättesnyggt!/Åsa

gullhjärta sa...

Jag har också haft problem med vågiga kanter, men numera går jag alltid efter "Kokalal" applikationsguide. Med totally stable och Vliesofix funkar det mycket bra.

Kika in här om ni inte redan sett den: http://kokalal.blogspot.com/2008/02/applikationsguiden.html

Mamma Mia sa...

Tröjorna passar mycket bra :O) A valde sin bokstavs tröja på juldagen och sen ville han inte ta av den. Vi glömde den dock i Köpmanholmen så den kommer förhoppningsvis på posten snart. Ska försöka ta några kort på buspojkarna så du får se hur fina de är!
Hörde av L att du snart ska börja jobba, det ska jag med, om nästan exakt en vecka. Känns jätte roligt att komma ut i vuxenvärlden när man har varit hemma i över ett år. Hoppas att allt är bra med dig och killarna.

OttoPippi sa...

Stilrena! Snygga! Proffsiga!

God fortsättning kära du!