måndag 4 januari 2010

Gott nytt år

önskar jag er lite i efterskott. Vi har njutit av många lediga dagar tillsammans under jul och nyår. Nu är dock vardagen tillbaka och vi har skiftbyte här hemma. Jag återvände idag till arbetslivet efter 1,5 år hemma med pojkarna, nu är det pappan i familjen som tagit över stafettpinnen. Det var jättekul att komma tillbaka på jobbet, skönt att bara få vara mig själv några timmar om dagen och inte bara mamma. Kommer förstås att sakna mina gullhjärtan men jag vet att de har det toppenbra med pappa. Detta är absolut bästa tiden, när man kan åka iväg på jobbet och bara koncentrera sig på det, jag behöver inte stressa hem och hämta på dagis. Nu när jag kommer hem så är markservicen skött (förhoppningsvis) och middagen står på bordet. :)

Som ni förstår kommer aktiviteten här på bloggen inte blir lika frekvent nu när jag jobbar heltid igen, kommer nog inte ha ork att sy lika mycket heller. Men jag kommer fortsätta att ta emot beställningar och kommer beta av dem i behaglig takt.

Bilden för dagen är tagen av en av mina beställare Polkadott som syr jättefina barnkläder. Hennes klänningar är "to-die-for". :) Hennes pojke blev mycket nöjd över sin gullhjärtajacka som han fick i julklapp, jättekul!

6 kommentarer:

Benglan sa...

Jag bara dregglar över den där jackan!

MinaMirakel sa...

Härligt blommigt!/Åsa

MinaMirakel sa...

Härligt blommigt!/Åsa

Pyssellycka sa...

Åh, så fin! Förstår verkligen att lillkillen gillade sin julklapp!

TANT GRÖN sa...

Gryymt fina jackor!
Vad duktig du är!
/Sophie

Polkahjerte sa...

En måned har snart gått, og jakken er fremdeles like populær. Nå venter den bare på å få komme ut i vårsolen. Jeg har skrevet noe til deg på min blogg... En liten takk for inspirasjonen!