söndag 24 oktober 2010

Pall make-over

Efter att jag sett denna i Aprillaprills trevliga och snygga blogg kunde jag inte låta bli att prova själv. Sökte med ljus och lykta hela sommaren på alla loppisar vi besökte efter en kökspall (lika som min farmor hade i sitt kök). Alla jag hittade hade dock skylten "Ej till salu", den är ju trots allt väldigt praktisk. Men i slutet av sommaren sprang jag på en för en hundring på en nyupptäckt loppis, jippi. Efter mycket putsning (tack älskling) och en bit vaxduk från Åhlens blev den så här fin. Lite trixigt att få till limningen med kontaktlim men det blev helt ok. Den blev klar förra helgen och den är redan mycket använd. Perfekt för barnen att stå på när de hjälper till med matlagningen.
Före


Efter

På plats i köket

13 kommentarer:

Myssel sa...

Jättefint! Hur gjorde du? Vaxduk och lim eller?

Palven sa...

Läcker!!!!!

Tina T. sa...

Åh vad fin. Vi hade en sådan (fast röd) hemma när jag var liten. Vansinnigt praktisk.

Åsa Tidqvist sa...

Aaaah!!!!! Så sjukt snygg den blev!!! *extremt avis*

Hello sa...

Den går, och har alltid gått, under namnet "Höga pallen" hemma hos mamma :) Inte så innovativt kanske... ;) Och den är inte så här snygg! Kanske skulle tipsa mamma om lite pimpning! Den är supersnygg, verkligen!

Carro/mysigtdesign sa...

Vill också ha...

Annas Alster sa...

ÅH så fin!!!

Retro Elephant sa...

Den blev hur fin som helst!

//Lina

Krajamaria sa...

Så fin! Vi har en sådan som har varit med i många månmga år, orange är den, men nu med färgfläckar på då den varit med i renoveringen av huset i sommar/höst. Blev verkligen sugen på att testa själv! Tack för inspirationen! du får gärna skirva lite om hur du gjorde, tips är alltid bra!

h/saltaste bönan sa...

Snygg! Jag har en stående i källaren som jag ska fixa i ordning nån gång. Var fundersam med material för min har någon typ av tjockare vinyl, men kontaktlim och vaxduk låter ju kanon. Det ska testas!

Anonym sa...

Jag har snot din iden, hade en sånhär pall stående i garaget men nu är den välkommen in efter lite "pimpning" Kram // Lotta

Sanna sa...

Pallen blev hur snygg som helst! =)

Kraaaaam
Sanna

Tia sa...

Den blev ju grymt snygg. Blev faktiskt sugen på att ge mig på ett eget projekt nu ^^,