lördag 30 maj 2009

3-års kalas och bye bye napparna

Nu är storebror en riktigt stor kille, han fyllde 3 år förra helgen och i samband med det hade vi en liten cermoni då vi sa hejdå till hans nappar. Det är någon påhittig förälder som startat en trend där vi bor och det är att hänga upp alla nappar, snuttefiltar och nappflaskor som gjort sitt i ett speciellt träd (Tutt-trädet).

Vi begav oss dit och Hugo hängde stolt upp sina tuttar där. Det har gått väldigt bra att sluta med tutten, han har bara frågat efter den en gång denna vecka, det var när han ramlat och gjort sig illa. Jätteskönt tycker vi vuxna, nu är det bara ett barns tuttar att hålla reda på.


Annars har denna vecka mest handlat om trädgårdsarbete och återhämtning. Jag har satsat på att sköta om mig själv denna vecka, de senaste veckorna har bjudit på allt för mycket spänningshuvudvärk och migrän. Så denna vecka har jag försökt att komma i säng lite tidigare än vanligt och på dagarna har jag bara ägnat mig åt det vanliga underhållet, inte tagit på mig något extra. Förresten, på tal om det, jag ska nog hoppa ner i snarklådan nu. :)

3 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Hihi.. då tror jag att jag vet i vilken stad du bor :-) Fast det kanske finns fler tutt-träd i sverige? :-)

MinaMirakel sa...

Festligt med ett tutt-träd./ åsa

r e b e c k a sa...

Vilken underbar idé med ett tutteträd! :)