tisdag 19 maj 2009

Mössa till en busunge


A har nu hunnit bli drygt 8 månader och är en riktig busunge. Han kryper sedan drygt 1 månad tillbaka och han är vansinnigt snabb. Drar sig upp mot allt, håller i sig med bara en hand och står därefter och balanserar och tar små steg på stället. Jag tror att han kommer att kunna gå i innan sommaren är slut. Man måste spänna fast honom i vagnen, annars är han på väg därifrån (har redan ramlat ur en gång) och råkar man lämna toadörren på glänt är han snabbt där för att bita lite på toaborsten (blä, som tur är var det bara en gång han hann fram till den). Detta lilla bustroll han iaf fått sig en ny mössa, han har nämligen vuxit ur sina andra. Växer så att det knakar, är redan lika lång som storebror var när han fyllde 1 år, väger dessutom betydligt mer. Min "lilla" dunderklump!


Material:
Landskapstyg från Jofotex


Mönster:
Klippte på frihand direkt i tyget, väldigt simpel modell som ni ser.

7 kommentarer:

Pernilla sa...

Snygg! Jag bara älskar de tyget =)

Retro Elephant sa...

Fin mössa! Det låter nog som om du har en riktig liten busunge där hemma :)

//Lina

Skaparmani sa...

Vilken söt. Har du fodrat den, eller vikt upp kanten?

Anna, Tvillingtand sa...

Hehe min lille tott var "sen" med att gå (14 månader) och det tycker jag är/var väldigt skönt med tanke på det eviga jagandet det är nu när han är 15 månader. Fin mössa också =)

LillaBarn sa...

Det kunde lika gärna varit min lille kille du beskrivit. Lägg också till att han tycker att det är tidsfördriv att sova så det går fett bort.
Fin mössa, söt unge!!

SiriR sa...

Så herlig! Både gutten og lua:)

od Andulky sa...

Fina!! Både barn och mössa!!!