onsdag 11 februari 2009

Satinband efterlyses

Måste be om er hjälp, vi skall nämligen döpa Arvid nästa helg och jag har utan lycka försökt hitta brett (tror de brukar vara 38 mm) limegrönt satinband som man kan ha till hans dopklänning. Är det någon som har något tips på var man kan köpa eller är det någon som har någon liggande som ni kan tänkas sälja?

Jag har letat på Åhlens, Ohlssons tyger, Panduro samt på nätet men jag kan inte hitta limegrönt någonstans. Varför kan jag inte hålla mig till det traditionella och ha ljusblått band som finns överallt kan man fråga sig? Jo, därför det är trist och jag tycker om att krångla. :)

Dopklänningen håller jag precis på att färdigställa, en väldigt enkel benvit linneklänning. Bild kommer så snart den är klar.

10 kommentarer:

prylpinglan sa...

Mattssons band på Kungsgatan!
http://www.mattssonsband.se/

gullhjärta sa...

Vet inte om de säljer via nätet. Jag bor nämligen inte i Stockholm. Men jag har mailat dem och håller tummarna att de kan skicka till mig.

LizA sa...

jag tror ohlssons hos oss har, det beror lite på vilken nyans du vill ha, men typ neas velourlime ungefär, fast glansig då :) dock vet jag inte hur brett bredaste är, men jag tror det är därikring.

prylpinglan sa...

åååh sorry tänkte inte på de...

s n o r k sa...

Kan detta vara nåt?

http://www.jonic-textil.se/catalog/product_info.php?cPath=42_53_63&products_id=1360&osCsid=9484f6a79ddb5cff93329e82d8627891

BillaBa sa...

Nu vet jag ju tyvärr inte vart du bor, men i Göteborg finns en butik som heter "Knappkarlsson" - där finns i princip allt du behöver i band och knappväg!

Krumelur sa...

Undrar om de inte har på tygaffären bredvid flitiga fingrar... Kolla i alla fall!! Härligt med dop!! Vi ska döpa i mars, vi ska ha lila till vår tjej...

Hello sa...

Jag jobbar i närheten av Mattsons och kan gå in där imorgon om du vill. Jag kollar hotmail:en ikväll.

OttoPippi sa...

Jag bor ju också i Gbg och skulle också säga KnappKarlsson

Annika sa...

Har det löst sig med bandet än? Jag bor i Lund och var inne på Panduro igår, de såg ut att ha limegrönt brett....