söndag 15 februari 2009

Tack


...alla ni vänliga människor som engagerat er i mitt sökande av limegrönt sidenband. Kan nu meddela att det löst sig. Stort tack till den trevliga tjej som har Hello syr och pysslar som köpt band och skickat till mig. Ser med spänning fram emot tills det kommer, det kommer bli så fint och framförallt matchigt till mina smycken och min sambos slips som vi ska ha på dopet. Älskar att färgmatcha! :)

4 kommentarer:

Krumelur sa...

Åhhh vad roligt att det löste sig!! Jag hade tänkt sy en klänning till Vera och starta en tradition också, men då drar mamma fram ur gömmerna min morfars gamla dopklänning från 1914... :) Vilken lycka!! Så denna gamla klenod ska hon få döpas i!! Men jag tänker brodera dit hennes namn och datum och även årtal och morfars namn!!

gullhjärta sa...

Åh, vad roligt! Det är så roligt med lite historia bakom klänningen. Dopklänningar kan man ju verkligen använda från generation till generation eftersom modellen på dem inte påverkas så mycket av modet.

Livet i byn sa...

Vad roligt att du vill vara med och tävla, jag önskar dig varmt lycka till.

Vilken tur att man kan ta hjälp från bloggkompisar att hitta saker. Jag har många gånger fått finfin hjälp att hitta saker jag sökt.

~Livet i byn

Mamma Mia sa...

Hörde ryktas att det inte bara blev dop i helgen =) Grattis till allt och hoppas att det gick bra i kyrkan och efteråt.
Ska försöka få ett fint kort på lilla G i kläderna du sytt som min mamma köpte i höstas av dig.
Hälsningar från Maria (Lottas svägerska)