fredag 30 oktober 2009

Äntligen fredag!

Underbart med hela helgen framför sig, dessutom är det en helg som bjuder på diverse roliga händelser. Imorgon blir det bio med storebror, hans absolut första biobesök som han ser fram emot mycket. Lilla spöket Laban är väl en passande film för hans biopremiär. Sen blir det tjej/tantkväll med middag, rödvin och Ladies night. :)

Sen vill jag passa på att tipsa om Jofotex webbutik som har smygpremiär den 1/11. De har dessutom precis släppt ett nytt fint retrotyg med nattåg. Förhoppningsvis landar det snart i min brevlåda. :)
Bilder lånade från Jofotex hemsida

8 kommentarer:

Tanja sa...

Gud,vilket bra tips! :)
Jag har länge velat beställa därifrån eftersom jag älskar deras ugglor. Nu kommer det ju bli toppen (hoppas jag)!
Det där tyget med tåget var också superfint.

/Trevlig helg!

SKROTdesign sa...

Vilket inför-helgen-tips du kommer med! Tusen tack :) Riktigt kul tycker jag som bor preciiiiiis vid norska gränsen = långt till Jofotex.

MadebyMammaMia sa...

Åhhh, nu MÅSTE:) man bara köpa lite sånt tyg också. Såg att de hade ett öppningserbjudande 1/11-då får man passa på efter midnatt då:)

Åsa sa...

webb-butik är bäst-butik! hurra!!!! dessa tyger är fantastiskt fina, man måste ju ha!

MinaMirakel sa...

Vad spännande med bio premiär, lycka till med tjejkvällen.
Och tyget från Jofotex är underbart!/Åsa

Benglan skapar sa...

Har kikat runt på din blogg och du gör jättefina saker! Lade till dig till min länklista. Hoppas det är ok!
Trevlig helg.

Retro Elephant sa...

Fy så läckert det där tyget är!

//Lina

Johanna o Hanna sa...

Hej.
Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.
Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?
När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.
Vem ansvarar för att köpet går igenom?
När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.
Kostnader
Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på hantverksmarknaden@gmail.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.
Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.
Varma hälsningar
Hanna och Johanna