måndag 12 oktober 2009

Påfyllning i garderoben

Ni vet vad de säger om skomakarens barn, det stämmer bra även hos oss. Jag prioriterar alltid beställningar och det bli aldrig tid över till att sy kläder till våra barn. Men de senaste dagarna har jag faktiskt hunnit med att fylla på deras garderober lite. Dessutom har jag helt tömt min UFO-låda (ni vet kläder man påbörjat men som sedan blivit liggande, ett myntat uttryck bland oss sybloggare), känns jättebra, det var inte så jobbigt när jag väl började.

Mönster: Mitt egna, muddbyxa i lite smalare modell.
Material: Velourtyg från tygbutiken i Gnarp, har värmt min hylla alldeles för länge nu.

Annars kurerar jag sjuk storebror ( har haft hög feber i flera dagar) som är nu på bättringvägen, försöker plugga (läser nämligen en kurs på distans), syr beställningar, fyller på lagret inför julmarknaderna, tränar, målar 50 ribbor vita (som ska bli en grind), sköter huset samt tar hand om den vilda babyn (1-åringen). Fullt upp med andra ord, men det är precis så jag vill ha det. :)

6 kommentarer:

Hello sa...

Låter intensivt och härligt! Själv traskar man iväg till lönejobbet en massa timmar varje vecka och hoppas på lite mer action och lite mindre tumrullning - men det finns hopp om det just nu, faktiskt!

Härliga byxor!

MinaMirakel sa...

Det låter härligt, gillar oxå att ha många järn i elden.
Ska tömma växthuset, fixa tvätten, sy en kjol till mig, måla köket rensa köksskåpen............../Åsa

Strumpetossa sa...

Superfina byxor!!

Åsa sa...

oj, det låter som du har fullt upp...men gillar man det så! väldigt fina byxor, gillar randig velour!

LumLum sa...

Underbara brallor. :)

Gulligan sa...

vilken underbar randig velour!!!